Skip to content

Home arrow Verzekeringen arrow Woonhuis / glas
Woonhuis / glasverzekering Afdrukken E-mail
Woonhuisverzekering
Natuurlijk bent  zuinig op uw spullen. Daarom verzekert u ze goed. Dan weet u zeker dat de schade wordt vergoed als er brand uitbreekt, als er is ingebroken of als het riool overstroomt.

Uw eigen huis moet u tegen alle mogelijke schades verzekeren om dit bezit veilig te stellen. Met een woonhuisverzekering bent u gedekt tegen brand, stormschade, inbraakschade en vele andere schades. Ook bijbehorende schuur en garage zijn verzekerd, net als tuinhekken- en muren, de cv-installatie, leidingen, vaste parketvloeren en keukens. Woonhuisverzekeringen zijn er in diverse vormen, van een standaarddekking tot een polis met de meest uitgebreide dekking. Het is ook mogelijk glasschade mee te verzekeren, in de meeste gevallen een goedkoop alternatief voor de afzonderlijke glasverzekering. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.
 
Glasverzekering   Glas
 Indien de schade aan glas niet is opgenomen in uw opstalverzekering kunt u deze ook apart verzekeren. Grote dubbele ruiten in uw woning kunnen, wanneer zij kapot gaan een forse kostenpost betekenen. Overigens geldt dat ook voor bewoners van een huurhuis, want ruitbreuk valt vaak onder de zogenoemde ´kleine reparaties´ die voor rekening van de huurder komen.
 
Met een glasverzekering bent u verzekerd tegen schade door glasbreuk. Verdere schade in verzekeringsjargon ´gevolgschade´ valt meestal automatisch onder deze verzekering. Voor mensen die hoog wonen, zoals bewoners van een flatgebouw, is het zaak extra attent te zijn op de vergoedingen die worden uitgekeerd wanneer voor herplaatsing van glas speciale voorzieningen nodig zijn.

M.F.C. Drenthe is u graag behulpzaam bij het in de gaten houden van die speciale gevallen!
 

Openingstijden

Wij werken uitsluitend op afspraak, telefonisch of bij u thuis. 

 

 

 

Telefonisch contact?

Bel 0592-398079, iedere werkdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u hier uw naam en e-mail adres invullen.